07 mai 2017

Ti-ai cumparat aragaz nou si nu il utilizezi pentru ca nu stii sa il montezi singur, si in plus, nu ai pregatirea necesara sa intervii in astfel de situatii? Un instalator bun sau unul autorizat va efectua montajul aragazului tau iar pretul ti-l poate comunica de la inceputul lucrarii. Nu te hazarda, apeland la fel de fel de mesteri, care cred ca le stiu pe toate, deoarece te poti expune la diferite pericole, atat pe tine cat si pe intreaga familie. In momentul in care va decideti sa chemati un specialist pentru montajul aragazului dumneavoastra trebuie sa tineti cont ca exista posibilitatea ca aceasta sa nu ajunga in ziua in care ati facut solicitarea, insa pretul pentru montaj poate fi comunicat si telefonic.

In cazul in care sunt si alte probleme la instalatia de gaze, ori interventia pentru montaj aragaze este mai greoaie, din cauza pozitiei necorespunzatoare a tevilor principale, este posibil ca pretul final sa se modifice. Insa, indiferent de defectiunea intampinata, un specialist in reparatii si montaj aragaze la domiciliul clientului va executa o verificare generala a sistemului, la un pret stabilit de la inceput, intarind siguranta tuturor celor din locuinta.

De asemenea, un instalator specialist va poate sfatui ce trebuie facut daca pozitia tevilor este neconforma, pentru a nu intampina probleme in viitor sau pana la urmatoarea verificare obligatorie a gazelor si va sfatuieste care este cel mai potrivit furtun de legatura in conformitate cu normele in vigoare.

Un profesionist ofera servicii de montaj si reparatii aragaze, cuptoare pe gaz sau electrice la domiciliul clientului in maxim 24 de ore, oferind piese de schimb originale si garantie pentru fiecare reparatie efectuata, insa fara sa fie incluse in pret si piesele de schimb. Serviciul include, de obicei, deplasarea si manopera pentru instalare si montaj aragaze la instalatii de gaze pentru utilitate casnica pe raza Bucurestiului.

Preturile pentru montaj sau instalarea aragazului sunt urmatoarele:

Pentru un model clasic de aragaz, tip monobloc – plita si cuptor impreuna, pretul ajunge pana la 100 de lei

In situatia in care sunt doua piese distincte, plita si cuptor separate si, in plus, sunt pozitionate necorespunzator, facand interventia mai greoaie, pretul pentru montajul aragazului si plitei poate ajunge pana la 150 de lei.

Pentru zone aflate la periferia orasului, un tehnician specializat in montaj aragaze poate mari pretul cu 50 de lei.

De asemenea, in serviciul de montaj aragaze nu sunt incluse si piesele suplimentare precum: record flexibil, robinet de siguranta sau regulator de gaze. Aceste materiale suplimentare, pentru montajul aragazului, pot fi procurate direct de proprietar sau cumparate de instalator la preturi cuprinse intre 40 si 80 de lei.

Tehnicienii specializati, cu experienta in montajul si repararea tuturor electrocasnicelor pot oferi in plus servicii de: inlocuire senzori de siguranta, rulmenti, rezistente cuptoare electrice, inlocuire manere, geamuri securizate pentru cuptoare, motoare originale, placi electronice, module electronice, schimbare de curele, ventilatoare transversale si tangentiale, schimbare rezistenta pentru grill, bobine piese electrice, bujii cu aprindere electrica, reparatii module electronice, reparatii placi electronice, hublou complet sau partial ori servicii de diagnoza completa pentru toate marcile.

Daca apelezi la un technician autorizat ANRE atat pentru verificarea instalatiei de gaze, cat si pentru montajul aragazului tau, pretul final va fi unul mult mai mic decat daca apelezi la doi specialisti diferiti pentru astfel de interventii si vei iesi in avantaj si cu timpul. In plus, un tehnician autorizat ANRE iti va oferi atat garantia pieselor, dar si a intregii lucrari. Pe viitor, poti apela oricand la acesta pentru interventii de orice natura la instalatia de gaze sau la aparatul tau de gatit, in plus, este autorizat sa faca si verificarea periodica a gazelor si a centralei termice.