Montaj aragaze, plite in sectorul 6. Servicii sigure si garantate

Ai nevoie de montaj pentru plite sau aragaze si esti in sectorul 6?

Operatiunea de montaj aragaze, plite, pe raza sectorului 6 trebuie sa se faca de catre instalatori autorizati ANRE. Un tehnician specializat in montaje de aragaze, plite in sectorul 6,  Bucuresti poate realiza servicii de montaj sau instalare, reparatii la aragaze, cuptoare pe gaz sau electrice la domiciliul clientului in maxim 24 de ore, pentru orice model sau marca de aragaz. In plus, iti poate oferi piese de schimb originale si garantie pentru toate serviciile efectuate de el.

Racordarea aragazului sau plitei la reteaua de gaze se va face utilizand materiale de calitate, iar racordul flexibil si robinetul trebuie sa fie atestate tehnic pentru utilizarea in instalatiile de gaze naturale.

O etapa importanta in montajul aragazelor este reglarea acestora. Se poate monta si un regulator de presiune, iar fiecare arzator trebuie reglat in asa fel incat flacara sa permita o utilizare optima a gazelor.

Se recomanda utilizarea racordurilor flexibile din inox, complet metalice sau cu protectie, extensibile si cu partea ondulata fabricata din otel inoxidabil, cu o grosime minima de 0,2 mm.

Un instalator autorizat ANRE, specializat in montaj aragaze, plite in sectorul 6, iti poate oferi si alte servicii, precum:

  • Service, instalare, montaj si reparatii aragaze plite pentru orice marca.
  • Reparatii aragazuri, cuptoare electrice, cuptoare pe gaze, plite pe gaz si electrice, orice model.

De ce sa apelezi la serviciile unui tehnician autorizat ANRE pentru montaj aragaze, plite, pe raza sectorului 6

– Serviciile unui instalator autorizat ANRE sunt sigure si prompte, te feresc de eventuale pericole si sunt garantate.

– Montajul aragazului trebuie va fi realizat cu materiale de inalta calitate si tehnica de ultima ora

– Racordul flexibil si robinetul sunt atestate tehnic pentru utilizarea in instalatiile de gaze naturale, au termen de garantie si durata de utilizare conforme.

– Beneficiezi de garantia lucrarilor si a materialelor folosite. Un instalator autorizat ANRE iti va oferi garantie pentru intreaga lucrare, dar si pentru materialele folosite. Un instalator autorizat ofera o garantie de 5 ani pentru anumite lucrari efectuate. In schimb, daca apelezi la servicii neautorizate nu vei beneficia de garantia si siguranta lucrarilor, iar bunurile si familia ta pot fi expuse pericolelor.

– Piesele de schimb oferite de tehnicianul care realizeaza montaje sau reparatii de aragaze, plite in sectorul 6 din Bucuresti, sunt insotite de garantie, la fel si intreaga lucrare.

– Rapiditate. Un profesionist va efectua montaje aragaze sau plite, pe gaz sau electrice si se va deplasa in cateva ore de la solicitare, oferind piese de schimb sau accesorii originale, daca este nevoie. In cazul in care situatia o impune poate oferi si servicii in regim non-stop.

– Te scuteste de costuri suplimentare si te fereste de pericole. Cu serviciile unui tehnician autorizat ANRE pentru montaje sau reparatii aragaze, plite, pe raza sectorului 6 scapi de alte costuri suplimentare si pagube neprevazute.

– Profesionalism si siguranta. Un instalator autorizat va monta aragazele sau plitele, aparate consumatoare de combustibili gazosi, conform instructiunilor oferite de producatori, in conformitate cu reglementarile in vigoare. In caz contrar, pot aparea scurgeri de gaze sau alte defectiune din cauza legaturilor neconforme.

– Beneficiezi de revizii periodice si lucrari de mentenanta la instalatiile pe gaze. Avand autorizatie ANRE, un tehnician autorizat poate sa efectueze verificari periodice si lucrari de mentenanta la instalatiile pe gaze sau electrice. Specialistii recomanda, pentru buna functionare a instalatiei de gaze, efectuarea la termen a verificarilor si inspectiilor periodice.

– Estimare corecta a preturilor si preturi corecte. Un instalator cu experienta in montaje aragaze, plite va estima inca de la inceputul lucrarii costurile aferente interventiei, care pot diferi in functie de modalitatea si complexitatea lucrarii.

Orice tip de reparatie sau montaje facute de persoane necalificate pot duce chiar la explozii, electrocutari sau alte incidente. De aceea, pentru a preveni eventualele pericole ori a nu deteriora aparatul nu este recomandat sa realizati singuri reparatii si montaje aragaze sau plite cu combustibili gazosi, ci sa apelati la specialisti in domeniu pentru interventii rapide autorizate.

Montaj aragaze Sector 6, servicii de montaj aragaze, montaj aragaze la cel mai bun pret si calitate.

Instalatori autorizati ANRE – Va oferim servicii de montaj / instalare si reparatii pentru toate marcile de aragaze: Zanussi, Electrolux, Arctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens, etc.

Echipa cu experienta si autorizata ANRE pentru servicii de montaj aragaze Sector 6.

Pentru a evita orice pericol, operatiunea de montaj/ instalare a unui aragaz trebuie realizata numai de personal calificat, autorizat ANRE, in conformitate cu reglementarile legale si cerintele tehnice ale furnizorului de gaze. Racordarea aragazului la reteaua de gaze trebuie facuta in conformitate cu instructiunile date de producator si utilizand materiale de calitate.

Orice reparatie efectuata de persoane necalificate poate duce la explozii, electrocutari sau scurtcircuite. Pentru a evita eventualele vatamari corporale sau deteriorari ale aparatului, nu incercati sa realizati singuri reparatii.

Montaj aragaze Sector 6:

Cartierul Crangasi – acoperim inclusiv zona Strada Ceahlau, Soseaua Virtutii, Lujerului, Podul Grant, Strada Vintila Mihailescu, Bd. Constructorilor, Strada Zboinea Neagra, Strada Boisoara, zona Parc Crangasi, Colegiul Tehnic Carol I, Piata Crangasi, Centrul Comercial Crangasi, Lacul Morii.
Cartierul Giulesti – actionam cu instalatori sanitari in zonele: Calea Giulesti, Parcul Giulesti, Strada Butuceni, Strada Lamaiului, Strada Manzului, Silvarom, stadion Giulesti, Grantmetal, Colegiul Tehnic Feroviar Mihai I, Scoala Nr. 162, Lacul Morii.
Cartierul Giulesti-Sarbi –  Drum Sabareni, Complex Rezidential Dolce Vita, Strada Podul Dambovitei, zona Lacul Morii.
Cartierul Militari – zonele eservite de instalatorii nostri sunt: B-dul Iuliu Maniu, Soseaua Virtutii, B-dul Vasile Milea, Universitatea Politehnica, Halele Industriale Fosta Semanatoarea, B-dul Uverturii, Zona Lujerului, Strada Moinesti, Strada Valea Cascadelor, Strada Apusului, Valea Lunga, B-dul Preciziei, Drumul Osiei, Platforma Industriilor, Sema Park, APACA, Strada Dreptatii, Strada Rasaritului, Strada Margelelor, Depoul Ciurel, AFI Palace Cotroceni, Plaza Romania, Complex Rezidential Gran Via, Militari Shopping City, West Gate Park, etc.
Cartierul Regie –  Soseaua Orhideelor, B-dul Regie, Complex Studentesc Regie, Fosta Fabrica de Paine Spicul SA, Stada Boisoara, Strada Inginer Cristian Pascal, Strada Geo Alexandru Ivasiuc.
Cartierul Drumul Taberei – B-dul Timisoara, B-dul Drumul Taberei, B-dul 1 Mai, Strada Sibiu, Parc Drumul Taberei, Parc Moghioros, Strada Romancierilor, Strada Valea Oltului, Strada Targu Neamt, Strada Raul Doamnei, Strada Valea Argesului.
Cartierul Ghencea –  B-dul Ghencea, Prelungirea Ghencea, Stadionul Ghencea, Strada Constatin Titel Petrescu, Strada Vladeasa, Cartierul Latin, Zona Serelor, Valea Oltului.

Oferte si preturi la telefon.