Servicii Montaj Aragaze – Autorizat ANRE

Echipa noastra compusa din electricieni si instalatori autorizati ANRE ofera servicii de montaj aragaze, reparatii aragaze si servicii conexe acestora. Conform legislatiei in vigoare, au voie sa intervina asupra instalatiei de gaze, doar instalatori autorizati ANRE angajati in cadrul unei societati atestata ANRE, chiar daca aceasta se afla in interiorul locuintei dumneavoastra.(ex.montajul aragazelor,regulatoarelor de presiune,robinetelor de gaze a afurtunului de gaz sau reparatia aragazelor)

Operatiunea de racordare a aragazului se executa de catre o firma cu atestare ANRE prin utilizarea de materialelor  calitative, acestea fiind atestate tehnic pentru utilizarea in instaltiile de gaze naturale.  Nu va lasati, pacaliti de „mesterii care monteza si repara tot”!  Pentru totate interventiile ce au loc la instalatia de gaze, chiar daca aceasta se afla in interiorul locuintei dumneavoastra apelati la o firma autorizata ANRE, pentru evitarea surprizelor neplacute.

Montaj aragaze in Bucuresti si judetul Ilfov, la cel mai bun pret!

cooktop

Interventii de urgenta non-stop pentru reparatii aragaze, montaj sau verificarea racordului pentru scurgeri de gaze.

Deplasare si constatare gratuita. Contacteaza-ne acum 0766974760 !

stove

Montaj Aragaze Bucuresti – Ilfov – Autorizat ANRE

Echipa noastra de tehnicieni autorizati ANRE si profesionisti executa servicii de montaj aragaze in Bucuresti (sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6) si pe toata raza Ilfov.

Consultanta si Deplasare Gratuita

Preturi fara concurenta · Echipa Acreditata · Montaj in maxim 24 ore · Livrare Gratuita – Autorizare ANRE – Certificare ISO Calitate

dfff123