Reparatii, instalare si montaj aragaze Beko la cel mai bun pret, garantie lucrare, interventii rapide. Montaj Aragaze Beko Bucuresti-Ilfov.

Alegerea de la inceput o unui tehnician autorizat pentru repararea aragazelor va poate scuti ulterior de costuri suplimentare si de pagube neprevazute.

Daca aveti probleme cu aragazul nu ezitati sa apelati la noi. Va oferim servicii de montaj / instalare si reparatii pentru toate marcile de aragaze:

– Service instalare/montaj/reparatii aragaze: Electrolux, Zanussi, ElectroluxArctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens, etc.
– Reparatii aragazuri, cuptoare, cuptoare electrice, plite: Electrolux, Zanussi, Electrolux,Arctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood,
Amica, Hansa, Siemens, etc.

Racordarea aragazului la reteaua de gaze trebuie facuta utilizand un racord flexibil din Inox si 2 robineti de gaz. Daca aveti aragaze cu senzori de detectie flacara trebuie montat si un regulator de gaz.

Pentru scapari de gaze, legea obliga utilizatorii sa asigure spatiului in care este amplasat dispozitivul (aragaz pe gaz) un geam pentru aerisire. Pentru o hota trebuie sa aveti fie un sistem de eliminare, un burlan spre exterior, fie o aeresire permanenta. Cele mai multe tipuri de aragaz pe gaz au si aprindere electrica.

Aveti nevoie de reparatia aragazului dvs. sau doriti asistenta la instalarea acestuia trebuie doar sa ne contactati.

Montaj Aragaze Beko la cel mai bun pret!