Montaj aragaze plite, sector 3. Etape ce trebuie respectate

Ai nevoie de servicii de montaj aragaze, plite in sectorul 3 din Bucuresti?

Un instalator autorizat ANRE te poate ajuta cu astfel de servicii. Indiferent de modelul plitei sau aragazului apeleaza doar la serviciile unui specialist autorizat. Unele produse, precum plite sau aragaze pe gaz au specificat in manualul de utilizare, faptul ca instalarea produsului trebuie realizata doar de catre un specialist autorizat. In caz, contrar se poate pierde garantia produsului.

Cauta o firma specializata in domeniu pentru a beneficia de toate avantajele.

O firma sau un tehnician autorizat iti ofera garantie atat pentru lucrare, cat si pentru piesele utilizate, dar si toata documentatia de care ai nevoie pentru a nu pierde garantia produsului.

De aceea, pentru montaj aragaze sau plite pe gaz, in sectorul 3 al capitalei apeleaza la o firma specializata in domeniu si nu te complica chemand un tehnician particular.

 

De ce materiale ai nevoie la montaj plite sau aragaze in sectorul 3?

Daca apelezi la o firma autorizata in domeniu, aceasta va trimite tehnicieni echipati corespunzator cu tot ceea ce este necesar. Este nevoie de scule speciale, de un racord flexibil, doi robineti de gaz, de coturi, de regulator – in cazul aparatelor pe gaz, de doua chei franceze sau chei pentru tevi, un niplu pentru legatura dintre conducta de gaz si racord, banda de teflon si garnituri.

Etape ce trebuie urmate la montaj aragaze, plite pe gaz, pe raza sectorului 3 al capitalei:

Un instalator autorizat, insarcinat cu montajul aragazului, plitei pe gaz, in sectorul 3 al capitalei va respecta intocmai instructiunile prevazute in manualul de instalare, prevazute de utilizator.

Iata, principalele etape ce trebuie respectate:

  • Dezasamblarea aparatului. Inainte de instalare, plita si aragazul ce urmeaza a fi montate trebuie pregatite, eliminand folia de protectie, cartonul, toate benzile adezive sau polistirenul. Dezasamblarea trebuie sa se faca cu grija si atentie pentru ca altfel poti pierde garantia produsului. Un motiv in plus sa apelezi la serviciile unui profesionist.
  • Pozitionarea plitei, aragazului pe gaz. Aceasta este o operatiune care trebuie sa respecte anumite standarde, pe care doar un instalator autorizat le cunoaste. De exemplu, plita pe gaz trebuie pozitionata la cel putin 60 de cm fata de orice corp de mobilier, care depaseste planul de lucru, iar dulapurile suspendate trebuie pozitionate la o inaltime de aproximativ 42 de cm fata de plita. In astfel de cazuri e nevoie de spatii ventilate, pentru a nu genera incendii.
  • Instalarea plitelor incastrat este o procedura mai dificila decat in cazul celor care se instaleaza pe blat. Necesita respectarea unor reguli si standarde bine stabilite, o fixare perfecta in blat cu ajutorul unor cleme speciale. De aceea, este recomandat sa ceri ajutor specializat.
  • Conectarea furtunului flexibil din inox trebuie facuta cu mare atentie. Imediat dupa conectare se va face o verificare pentru a te asigura ca nu exista scurgeri de gaze. Aceasta operatiune se va face tot de catre un instalator autorizat cu experienta in montajul plitelor si aragazelor pe gaze, in sectorul 3.
  • Conectarea cablurilor plitei sau aragazului la reteaua de curent electric. Noile modele de aragaze sau plite sunt prevazute cu aprindere electrica.
  • Adaptarea arzatoarelor la diferite tipuri de gaz si reglarea aerului la arzatoare. Toate aceste operatiuni necesita experienta unui specialist. Doar astfel ai siguranta functionarii corespunzatoare a plitei sau aragazului. Un reglaj necorespunzator poate genera probleme mari in ceea ce priveste functionarea arzatoarelor.
  • Reglarea minimelor si a maximelor in cazul arzatoarelor plitei prin rotirea la minim sau maxim a butoanelor. In acest fel, se va verifica daca se mentine sau nu flacara la plita.

La finalul lucrarii de montaj aragaze, plite, pe raza sectorului 3 din Bucuresti, un tehnician autorizat va elibera toata documentatia de instalare cu semnatura si stampila firmei. Unele firme autorizate ofera chiar cinci ani garantie pentru astfel de servicii. Nu ezita sa intrebi ce garantie ti se ofera, in cazul in care ai apelat la un specialist autorizat pentru servicii de montaj aragaze, plite, pe raza sectorului 3.

Interventii Montaj Aragaze Sector 3, in maxim 12 de ore de la primirea comenzii in: 

Cartier Titan – Balta Alba: B-dul 1 Decembrie 1918, Lacul Titan IOR, fostele uzine Malaxa, B-dul Theodor Pallady, B-dul Nicolae Grigorescu, B-dul Camil Ressu, etc
Cartier Dristor inclusiv B-dul Ramnicu Sarat, B-dul Ramnicu Valcea, Sos. Mihai Bravu, etc
Cartier Vitan: Calea Vitan, MALL Vitan, Calea Dudesti, Depou RATB Dudesti, Nerva Traian, Pasaj Marasesti, Splaiul Unirii, ICPE, Targul Auto, Complex Rezidential RIN, Rugby Club Olimpia, B-dul Octavian Goga, Timpuri Noi, etc
Piata Unirii: B-dul Corneliu Coposu, Calea Calarasi, Piata – Rond Alba Iulia, Bulevardul Unirii, Cartierul Hala Traian, B-dul Marasesti, Centrul Istoric, B-dul Dimitrie Cantemir, B-dul I.C. Bratianu, B-dul Magheru, B-dul Lascar Catargiu, Cismigiu, Str. Brezoianu Ion, B-dul Regina Elisabeta, Calea Victoriei, Splaiul Independentei, Lipscani.
Cartier 23 August: Soseaua Industriilor si strazile adiacente

Echipa noastra de instalatori autorizati ANRE, executa servicii montaj aragaze Sector 3 la cel mai bun pret si calitate.

Oferim servicii montaj aragaze pentru urmatoarele marci:  Zanussi, Electrolux, Arctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Scholtes, Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens, Baumatic, Glem Gaz, Zass, Fountain, Polar, etc.

Echipa noastra ofera servicii de montaj/instalare si reparatii aragaze in Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov.

Montaj aragaze sector 3 orice model.

Detalii si oferte de pret la telefon sau pe email.