17 aug. 2016
instalare cuptor incorporabil

Montaj cuptoare si plite electric, echipa autorizata ANRE pentru montaj de cuptoare electrice si plite electrice Bucuresti si in judetul Ilfov, la cel mai bun pret!

Cuptoarele electrice si plitele electrice incorporabile si-au facut loc si in preferintele romanilor, astfel incat piata de profil abunda acum de tot felul de modele, accesibile la preturi pentru toate buzunarele.

Spre deosebire de cele clasice pe gaze, preferate de catre persoanele traditionaliste, cele electrice sunt preferate de catre adeptii stilului modern, fiind ideale pentru dotarea unei bucatarii de ultima generatie.

Cuptoare si plite electrice avantaje:

  • datorita sistemului de ventilare integrat, cuptoarele electrice coc rapid si uniform mancarea;
  • in functie de model, cuptoarele sunt prevazute cu multe functii pe care un cuptor pe gaze nu le detine: decongelare rapida, gatire asistata de ventilator, quick cooking, retete presetate, functie de autocuratare etc.;
  • gratie temperaturii presetate constante, se reduce considerabil timpul de coacere;
  • montaj simplu si rapid, fiind extrem de practic mai ales in zonele neracordate la reteaua de gaze, cum sunt zonele rurale.

Executam montaj cuptoare si plite electrice in: Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6, judetul Ilfov.

Echipa autorizata ANRE si o experienta vasta oferta servicii de montaj cuptoare si plite electrice. Oferim interventii de urgenta in orice locatie.

Detalii si oferte de pret montaj cuptoare si plite electrice la telefon sau prin email.